Birthday Haidhir !
POSTED ON Wednesday, 28 January 2015 AT Wednesday, January 28, 2015 \\
Yo ! Assalamualaikum.. okay ari ni aku nak cite pasal apa yang berlaku ari ni lah... hahaha.. hari ni berapa aribulan ? 28 januari 2015.. wahh.. dah tahun baru dah eh.. hahah.. okay no sebenarnya aku nak cite pasal date hari ni.. hari ni birthday haidhir beb ! hahaha.. kenal haidhir ? tak kenal ? tak kenal boleh blah tutup blog ni takyah bace.. hahaha.. aduhhh syok sendiri la kau ni.. macam la orang nak bace blog kau ni yatt.. hahahah.. okay sambung cite la.. so hari ni aku, haidhir, faz, mai, aniq and bee.. kiteorang bereenam pegi curve.. mula nya plan nak tengok wayang pastu main es skating or karaoke.. then bile dah kumpul semua sekali dekat LRT KJ.. tetibe tengok boleh pulak si mai dengan bee pakai skirt.. hmm memang tak jadi main es skating ar cite dia.. haaa..





 so sesampai je kat curve kiteorang terus gi makan kat thai express.. tempat keje aku tu.. hahaha.. tapi aku keje kat thai express jaya.. haidhir tu la nak sangat makan pattaya chicken dia.. hahaha.. then kiteorang gi tengok wayang cite Vice.. sumpah tak best cite tu.. aku tengok seploh menet je.. pastu aku tido.. haidhir lak sebok main fon.. sebab bosan so dia pun tak tengok.. mai dengan faz beborak ke mende tepi tu tak tau la.. aniq dengan bee bukan main khusyuk tengok cite tu.. hahah.. dah la cite tu PG18.. amboi mentang mentang dah habes sekolah bukan main tengok cite PG18 ni.. hahahah. then tengah tido tu tetibe terasa ade bende jatuh atas muka aku.. rupanya si faz dengan haidhir dok main perang popcorn.. dah la aku kedudukan kiteorang kat dalam tu start dari faz, mai, aku, haidhir, bee and aniq.. memang aku kat tengah jadi mangsa.. hahaha..




then kiteorang gi karaoke kat red box lak.. pergh.. bapak la best karok dengan dorang.. hahaha.. tiga jam rase cam tak cukup je.. then mase tengah karok tu aku gi toilet jap.. pastu mase ondewei nak gi toilet aku nampak ade fridge yang ade kek dalam tu.. tapi ade dua je.. tengok pun cam tak sedap je.. then balik bilik je haidhir lak gi tandas.. so aku pun tanya la dorang semua nak share duet tak nak beli kek.. pastu dorang pun okay je.. then aku mintak tolong faz gi tanya abang tu pasal kek tu.. then dia cakap kek tu tak sedap.. better beli kat luar.. so lepas dorang inform aku pasal kek tu terus aku keluar jap pegi carik kedai kek.. ingat nak beli BR.. sebab haidhir suka BR en.. sekali tengok harga kek tu mahal gila.. tak cukup pulak duit yang ada dalam dompet tu.. hahaha.. so aku gi kat ecurve jap tanya secret recipe kat mana.. orang tu cakap ada dekat curve.. dekat dengan BR tadi.. aku cam.. ermmm.. dah la penat nak menapak ke sana sini... curve dengan ecurve tu jarak dia boleh tahan la en.. hahaha.. then tanya dia kedai kek lain yang dekat then dia tunjuk la ade satu kat area situ.. so dapat la beli satu kek yang kecik tapi cukup untuk kiteroang bereenam.. hmm.. aku punya baik plan dengan dorang siap text dorang sebelum masuk suruh get ready camera untuk amek gambar.. get ready bukak lampu time kek datang.. hmm.. siap suruh abang red box tu terus pasang lagu birthday lagi..









lepas beli kek tu aku pass kek tu kat abang red box tu suruh dia tolong bawak masuk kek tu.. aku set time la en.. haaa.. lepas tu aku masuk bilik balik.. haidhir tanya aku gi mana.. aku cakap gi cucuk duit.. ahhaha.. haidhir cakap dia tanya mai aku gi mana mai cakap aku gi berak.. sengal punya mai.. takde alasan lagi bagus ke.. hahahah.. then haidhir tengah nyanyi lagu jiwang tetibe lagu bertukar.. kiteorang pun pelik la sebab takde sape pegang remote or tekan screen.. pastu tetengok rupanya lagu birthday.. hahaha.. pastu aku mula la amek gambar pakai polaroid.. bee amek gambar pakai ipod aku.. hahaha.. kira plan ni menjadi jugak la.. sebab haidhir terkejut jugak la dengan plan kiteorang.. hahahah.. then habes balik la.. dah tu je.. aku malas nak cite pepanjang ending dia..



so ni la abang yang tolong plan seprais aku ni.. terharu gak lak.. sebab pestaim aku buat seprais ni and bende ni menjadi.. hohohoho..rase nak nangis pun ade.. hahahah.. kbye..