pertemuan tak yang tak dirancang
POSTED ON Saturday, 23 August 2014 AT Saturday, August 23, 2014 \\
Assalamualaikum,, pergh lama gak tak update blog eh,, hohoho,, okayy,, hari yatt nak cite pasal seseorang,, nak tau pasal sape? haaa bace la sampai habes,, okay,, mase awal tahun hari tu yatt ade la pegi mph beli novel,, pastu yatt nampak kat satu rak nie penuh dengan buku buku fixi,, mula mula cam taknak beli sebab tajuk tajuk dia semua pelik pelik,, so yatt pun tengok tengok jela dulu semua buku tu,, tetibe tertarik dengan satu buku nie,, Kacau. sape penah bace? cer angkat kening ala ala ziana zain sikit,, ngeh ngeh,, okay,, nama penulis buku aialah Ariff Adly,, tapi panggil da kidd je,, jangan tanya yatt kenapa sebab yatt pun tak tau,, pastu mula mula ingat nak bace lepas spm je,, tapi tak tau setan mana yang menghasut yatt soh bace jugak novel tu,, Malika kot yang hasut yatt,, haha,, okay then yatt pun bace la novel nie,, tak sampai satu hari boleh habes,, huhuhu,, memang seram gila,, itu lah first novel seram yang yatt penah beli dan yatt bace sampai habes,, terfikir gak entah macam mana la mamat nie boleh terfikir nak buat cite cenggitu,, pastu post yatt post stegrem ke twitter tak ingt dia ade comment tak silap,, pastu sejak tu yatt follow stegrem dengan twitter dia,, selalu gak la layan tuit dia,,

pastu hari tu masa pesta buku kat pwtc ari tu,, yatt tau yang ade penulis penulis novel fixi tu datang tp tak tau pulak si kidd nie ade jugak,, mase tu yatt bukak stegrem khamis malam jumaat tetibe nampak dia post gambar kat PBAKL,, pastu tekejut jugak,, yatt tanya la dia kat situ sampai hari apa,, dia cakap esok nya last,, adoiii,, macam mana la boleh tak tau dia ade kat situ,, padahal dia dah kat situ since rabu,, huhuhu,, then yatt terus merayu kat mak yatt nak gi pwtc esoknya tu lepas sekolah,, mula mula mak tak bagi sebab takde kawan nak pegi and plus esok nya tu first day exam,, then yatt pun kelentong jela cakap ade kawan nak ikut,, pastu baru mak bagi,, heheh sorry mak ! then esok nya tu sampai skolah yatt bagi tau la syaa dengan hani yang yatt nak pegi pwtc then dorang cakap dorang nak ikut,, so pegi jela gamble naik tren dengan dorang,, huhuhu,,

sampai kat pwtc kiteorang terus carik booth fixi,,sampai je yatt terus nampak kidd,, hehehe,, sebenarnya malam sebelum tu dah berjanji dengan dia nak jumpa dia esoknya tu,, yatt suruh dia tunggu yatt datang,, heheh,, pastu bile jumpa terus la minta otograp dia and amek gambar dengan dia,, heheh,, punya la eksited jumpa sampai menggigil tangan bile jumpa dia,, hahahahahah,, then sejak tu ade la kekadang yatt reply tuit dia,, okay sampa situ je,,

hari nie punya cite pulak,, yatt ada tuition hari nie,, tuition science,, yatt selalu nya naik tren pegi tuition then turun kat lrt kj,, pastu mase lalu depan mamak yatt ternampak la ade sorang mamat nie tengah lepak kat mamak tu,, pastu yatt tengok muka dia betul betul baru yatt perasan tu kidd,, tapi yatt takut nak tegur,, sebab takut salah orang,, then pandang jela,, bile dia pandang yatt balik yatt pandang depan terus,, haha,, then lepas dah lalu sebelah dia yatt pusing la belakang balik sebab nak tengok fon kat tangan dia,, nampak macam tengah pegang fon,, yatt ingat fon dia camne,, so maybe kalau nampak fon dia boleh la confirm kan itu kidd,, tapi malang nya ade ane tu halang pulak,, so tak nampak,, then yatt terus lari pegi tuition yang terletak selang dua bangunan dari kedai mamat tu,, selang dua bangunan ye bukan dua kedai,, sampai tuition yatt terus carik El nak pinjam fon dia sebab nak try tuit kidd nak tanya dia kat mana,, huhu,, tiga kali yatt hantar tuit kat dia,, yang ketiga baru dia reply,,

sambil sambl tuit tu yatt dengan El jalan la ke arah mamak tu balik,, then tengok tengok dia dah takde kat tempat dia duduk kat mamak tu,, pastu tetibe yatt tenampak dia dok sandar kat palang besi dekat dengan mamak tu,, then dia reply kat twitter dia cakap dia ada kat kj,, pastu bile yatt habes bace tuit yang dia reply je yatt nampak dia dah jalan ke arah yatt,, pastu tegur la cakap hai pastu gelak je,, then dia blah ke arah tuition yatt,, dan yatt ke arah mamak tu sebab nak gi 7E,, then yatt reply la kat twitter happy dapat jumpa dia,, pastu keluar 7E lalu tempat tadi dia nak jalan ke arah 7E pulak dan yatt nak pegi tuition,, then mase otw gi tuition balik dr tuition dia ade reply,, " JARAK BERAPA TAPAK PUN NAK TEGUR KAT TWITTER KE?" hahahah,, sengal la kidd nie,, dia yang cam malu malu mase jumpa awal awal tu,, nak marah orang lak,, pastu yatt reply la tuit dia tu,, yatt tekan je button reply tetibe dia sergah dari tepi,, tekejut gila,, sejak bila dia kat tepi tak tau la,,yang si El dengan Amy dah jalan kedepan dah,,

so yatt jalan la dengan kidd sampai depan kedai seafood cina tu,, then yatt cakap kat kidd nak amek gambar,, so kiteorang amek la gambar guna fon El tu,, huhuhu,, yatt dah cakap yatt nie jenis kalau terjumpa retis or orang yang terkenal yatt akan jadi eksited terlebih dan tangan akan menggigil,, so dua kali amek gambar dua kali gambar blurr sebab tangan gigil,, then yatt suruh kidd je pegang fon tu,, so kiteorang guna kan tingkap kete depan kiteorang tu buat cermin sebab fon El takde front camera en,, then dah kiteorang berpisah camtu je.. masuk kelas senyum je sebab happy,, dan rupanya cikgu nampak yatt dengan kidd,, hahahah,, dah la cikgu orang pertama like gambar yatt dengan kidd yang yatt post kat stegrem,, huhuhu kidd cakap dia ade kat jayaone esok untuk lancar kau buku baru dia (Gelap),, tapi event tu 12.30 sampai 1.30 je.. esok yatt ade sekolah ganti,, skolah habes pukul 1.30 pulak tu,, dah la exam esok,, haishh,, kenapa la setiap kali yatt nak jumpa kidd je mesti time exam? kenapa ? wae ? haishh !

esok kalau yatt tetap akan pegi jayaone tu lepas sekolah walaupun lambat,, mana tau kidd lepak kat situ lagi en,, tapi rase nya takde la lambat sangat kot,, dalam pukul 2 sampai la kot,, bukan nya jauh sangat sekolah dengan jayaone tu,, kalau takde,, memang meraung la yatt,, yatt tak kesah tak datang launching tu,, yang yatt kesah kan yatt nak otograp kidd kat buku baru dia tu,, hmmm,, kidd,, kalau tak dapat jumpa esok,, yatt nak beli buku Gelap tu dari kidd sendiri boleh tak ? nak otograp kidd sekali,, pleasee,, and nak tak pegi jump street esok? kat belakang jayaone tu je,, huhuhu,,

by the way amy cakap kidd nampak muda,, nampak cam baya yatt je,, and safi dengan El pulak cakap kidd handsome,, hahahah,, betul la kidd handsome,, sape tak penah tengok muka kidd gi stalk stegrem dia,, Ya Allah panjang nya aku karang,, kan bagus kalau karangan bm aku panjang camni,, ni tak,, haihh,, okay lah dah pukul 2.45 pagi,, nak tido,, babai,, esok exam math,, haihh,,

handsome en? tula tak caya,, hmm