KRS PU 💚💚💚
POSTED ON Monday, 7 April 2014 AT Monday, April 07, 2014 \\
Assalamualaikum dan selamat malam kengkorang semua,, dah lama tak update belog nie,,, aduii dah berhabuk dah,, hari nie yatt nak cite pasal KRS PU,, korang semua dari daerah mane? Kalau bukan PU boleh belah!! ececece gurau je,, hohoho,, okay okay kite serious okay,, sebenarnya yatt nak cite pasal kem daerah krs yang berlangsung minggu lepas,, kem yang sangat singkat masa nya tapi banyak kenangan yang yatt cipta kat kem nie,, terutama kenangan bersama helpers helpers yang yatt sayang,, opppss !! sayang sebagai kawan je ye,, tak lebih,, 

Nak dijadikan cite,, dulu masa form 2 yatt pegi kem daerah nie dengan senior yatt and Dini,, dan presiden krs skolah yatt iaitu eqa pun pegi sebagai helpers,, dan masa berlalu dengan pantas tahun nie yatt pulak hantar budak krs yatt yang form 2 tu pegi kem daerah krs,, dan yatt pulak jadi helpers,, rase bangga sebab yatt berjaya buat macam eqa,, heheheh,, mase kat kem daerah haritu yatt cam kekok siket dengan dorang sebab mase form 3 dengan form 4 yatt tak join kem krs langsung,, except kem waran tu,, so kenal siket siket je orang,, so bile pegi daerah haritu,, aduhh ramai pulak peserta yang hensem,, ulang lagi sekali ye,, PESERTA bukan HELPERS,, ahahahah,, aduhh yatt dah mule dah,, hohoho,, Okay okay takmo cite pasal mamat hensem tu,, okay mase kat sana yatt ditugaskan jaga bahagian gajet,, gajet tu yang buat binaan guna kayu2 tu la,, hmm,, yatt nie first time jadi helpers,, first time ajar orang yang yatt tak kenal,, so cam nervous tu ade la,, then mase nak ajar group first tu tangan yatt menggigil gila,, pastu aiman dok sebelah dah cam ' eh yatt lek ah lek' yatt dah tersenyum je mase tu,, nak gelak pun ade,, naseb baik hidung tak berdarah,, dah la paan pagipagi dah perli pasal hidung berdarah,, sengal betul,, 

Pastu malam tu pulak ada malam kebudayaan,, ada group yang best ada yang tak best,, alaa biasa lah dah kalau di beri masa 30 menet je untuk bincang,, kalau yatt pun mungkin teruk jugak kumpulan yatt punya persembahan,, hohohoho,, malam kebudayaan tu pulak yatt dengan mimi yang jadi mc,, heheh memang best la,, selain melibatkan diri yatt jugak belajar untuk bercakap depan orang ramai tanpa rase nervous,, walaupun mulemule tu nervous but dah lamalama tu okay ler,, then lepas dah malam kebudayaan kiteorang buat kawad siket then bagi dorang tido,, lepas kawad tu kiteorang yang helpers nie dok la borakborak dengan abang naz pasal krs, pasal study,, macammacam lah,, oh btw jamal dengan afiq pun ade gak,, dah lama tak jumpa dorang,, huhuhuhu,, lepas tu dalam pukul 1 pagi kiteorang gerak gi mamak,, lepak kat sana minum minum je,, nak makan tapi tak selesa la pulak makan dikalangan lelaki yang tak makan,, rase tak selesa,, walaupun mase tu tengah lapar sebenarnya,, pastu si aiman dengan paan berkasih sayang pulak kat sebelah yatt nie main suap suap pulak,, geli tengok,, tapi geligeli pun yatt bersyukur ade kawan cam dorang yang selalu buat yatt happy bile kat kem,, bukan dorang je,, ezzah, syahir, azahary, yuji, yean nee,hong ray and yap jugak,, pastu mase last day yatt dengan ezzah mesty akan berkepit pastu gelak happyhappy,, taktau  la kenapa,, hohohoho,, pastu gossipgossip pasal mamat hensem kat kem tu,, hohohoho,, 

And lagi satu yang yatt paling suka pasal helpers helpers nie semua,, dorang semua satu kepala dengan yatt bile bab selfie nie,, hohoho,, suka selfie dengan dorang,, dorang nie semua gilegile bile ade yang keluar kan phone nak amek gambar,, huhuhuhu,, okay kat sini yatt nak serta beberapa gambar selfie yang kiteorang amek hari tu,, 










Dah tu jelah,, malas nak post banyak banyak lagi,, okay itu cite pasal kem daerah,, now nak cite pasal latihan pusat pulak,, hari sabtu lepas kem tu cikgu krs yatt bagi tau yang yatt dapat jadi helpers untuk latihan pusat,, happy gile sebab dapat jumpa budakbudak krs lagi,, pastu bile tengok namanama helpers yang ada,, tengok ezzah takde,, alahai,, nak pegi dengan ezzah,, yang ada yuji, hongray dengan azahary je,, takpelah asalkan dapat jumpa dorang,, ezzah tu bilebile boleh jumpa,, dekat je sekolah kiteorang,, hohoho,, 

Hari nie kiteorang banyak tumpu pada kawad and gajet je,, sebab dua aspek tu yang paling penting,, ya allah punya la panas pagi tadi dah sunburn yatt,, huhuhu,, okay then sambil sambil tu ade la borak borak dengan paan, aiman and tuan jalil,, pastu aiman cakap yang yatt nie macam kak piah,, muka yatt,, tinggi yatt,, pastu ape entah lagi dia cakap,, yatt dengan paan cakap tak,, tak sama pun then paan tetibe paan cakap ' eh tapi hidung piah tak berdarah' yatt dah cam ermmm,, yela,, sabar hayati kau nak tumpang dia balik jap lagi,, kau kene sabar,, tak sabar balik naik bus kau kang,, hahaahah,, then tuan jalil dengan aiman pun sebok nak tengok gambar hidung aku berdarah tu,, yatt pun tunjuk la,, tuan jalil cakap tu darah tipu,, haahahah,, sape yang rapat ngan yatt tau la macam mane yatt punya hidung nie,, hidung nie memang manja siket,, yatt takleh dok bawah panas lamalama,,  takleh penat sangat,, and hidung berdarah nie jugak sebab keturunan,, mak yatt mase mudamuda dulu pun selalu hidung berdarah,, and lagi satu dia ada musim dia nak berdarah,, iaitu pada bulan february pertengahan bulan camtu,, kadang kalau berdarah tu dah mcam paip bocor,, tak berhenti keluar dan memang sangat banyak,, hohohoho,, nak yatt tunjuk ke gambar tu kat sini? Takyah la,, hahahaha,, 

Heheh okay2,, sambung cite pasal kem,, then dalam pukul 2.30 dorang pun dah gerak naik bas,, lepas dorang dah letak beg semua kiteorang pun amek la gambar dulu,, hehehe,, so nie lah gambar nya,, 




Tengok lah aiman tu,, semangat betul nak amek gambar dorang,, hahahah,, kay lah kengkorang sekalian,, yatt doakan korang berjaya kat sana nanti,, jangan lupa apa yang kami dah ajar korang,, jangan siasia kan perjalanan korang ke sana,, so make sure at least separuh daripada korang dapat pegi kebangsaan,, yatt tak penah dapat gi kebangsaan,, hohoho,, sedih jap,, okay lah korang yatt nak siapkan homework nie,, bertimbun dah tu,, bubbye goodluck KRS PU!! Sayang korang !! 💚💚💚💚💚

Harap sangat korang helpers nie free 26/4 nie,, nak lepak ngan korang,, korang taknak pegi event skolah aku pun takpe,, asalkan kite keluar lepak,, aku nak lepak dengan korang masa birthday aku,, aku bukannya nak celebrate just nak ade dengan orang yang aku rapat,, korang lah tu,, jumaat 25/4 tu birtdhay aku,, mase tu dah lepak dengan kawankawan sekolah and family,, so sabtu tu nak lepak ngan korang pulak,, huhuhu,, pleasee datang!! 


#abaikantypo