Bermula nya peperangan
POSTED ON Saturday, 1 February 2014 AT Saturday, February 01, 2014 \\
Assalamualaikum dan halusss korang,, masih belum terlambat untuk yatt ucapkan selamat tahun baru kat semua yang bace blog yatt nie dan semua orang jugak,,

okay hari nie yatt nak cite pasal peperangan yang akan yatt tempuh sepanjang tahun nie,, tahun nie yatt dah form 5,, tahun yang penuh dugaan,, penuh cabaran,, penuh dengan harapan dan tanggungjawab yang perlu yatt tanggung,, tahun nie yatt banyak jawatan,, kat kelas yatt jadi ajk bm,, presiden KRS,, bendahari QM, bendahari KADJ,, Head of Sports Segment untuk Editorial Board, ajk kawad for emerald green,, and and and yatt nie mangsa SPM 20forteen,, hmmm,, 

sebenarnye yatt taknak pun ajk kawad nie,, ade lah sebabsebab tertentu,, yatt tak leh la cite kat sini,, kang kalau dorang tu bace ade yang marah kat yatt pulak,, tp disebabkan yatt nie rapat dengan junior mase kawad tahun lepas,, yatt selalu tolong untuk kawad tahun lepas and yatt pun masuk kawad tahun lepas dan kiteorang dapat no dua,, hehehe,, so dorang semua dah kenal yatt,, bile presiden tanye sape yang dorang nak calonkan untuk ketua kawad semua terus jerit "hayatiiiiii!!!!!!" ,, mase tu yatt dah macam eishhh! Aku taknak tapi name aku jugak la yang naik,, haihh,, pastu ade la lagi dua orang calon adena and maisarah,, then bile di buat undian yeahh,, yatt jadi ketua kawad and maisarah jadi penolong yatt,, 

Baru sebulan yatt dah rase stress sangat dok dalam kelas tu dengan kerenah klasmet klasmet yatt,, haihhh,, banyak sangat bende yang berlaku kat kelas tu,, dah la malas nak cite pasal kelas,, buat saket hati je,, so kite cite pasal lain je lah,, 
Arhh dah lupe nak cite ape,, jap jap refresh mind jap,, hmmm,, 

okay cite pasal rumah hijau,, minggu lepas mase praktis kiteorang buat aktiviti station,, maksudnya buat aktiviti berlainan di setiap station,, then ade satu station nie kene turun naik tangga,, tujuan kiteorang ade kan aktiviti adalah untuk nak bagi kuatkan stamina dorang untuk road run nanti,, tapi boleh pulak ade budak FORM 1 nie yatt tak tau la sape,, tapi ini ape yang junior form 2 and kawan yatt cakap yang budak budak nie cakap kiteorang nie gile ke buat aktiviti tu semua? Katenye penat la buang masa la ape la,, and junior yatt form 2 tu cakap yang dorang nampak budak budak tu buat f**k belakang kiteorang,, ya allah aku tau la korang nie membangun dalam zaman yang serba moden tapi tak payah la sampai nak kurang ajar sangat,, aku dulu mase form 1 tak berani langsung nak nak sebut perkataan tu,, dengan senior sumpah tak berani melawan langsung,, mase form 2 tu berani buat depan kawan rapat je jari tu,, itu pun cover cover lagi,, dah masuk form 5 nie baru la yatt berani buat tu,, itu pun dengan kawan rapat yatt sorang nie,, kiteorang nie klasmet since form 3,, yatt nie macam mak ayam dia,, and dia anak ayam yatt,, kiteorang selalu bincang pasal "business" and "customer" dengan kawan nie,, tapi sebenarnye kiteorang gurau je,, bukannye serious pun,, heheh,, tapi dorang nie dengan senior punya tak takot langsung,, haihh,, serious kiteorang tekejut and tak sangka dorang akan buat cam tu,, tolong lah eh hormat senior korang,, walaupun dia beza setahun je pun dengan korang,, tetap kene hormat,, 

Okay yatt tak tau nak cite ape dah,, tadi rase banyak je idea nak tulis,, tapi skang dah lupe pulak,, tu la gelak banyak sangat tengok maharajalawak mega malam nie,, hilang terus idea semua,, haihh,, yatt harap perkara nie tak berlaku kat korang yang lain lah eh,, btw toong doakan yang terbaik untuk yatt untuk tempuh SPM tahun nie,, and doakan yatt dapat PLKN,, teringin sangat nak pegi,, heheh

Kbye,, xoxo

#sayamisstypo