my hero my sayang,,
POSTED ON Friday, 26 April 2013 AT Friday, April 26, 2013 \\

hello dan assalamualaikum kengkawan sekalian,, hmm,, Cik Biru nak cerita pasal hero kesayangan Cik Biru nieyh,, 

"sape ?"

"sape ?"

"boyfriend ke ?"

"suami ke ?"

woi !!! bagi la Cik Biru habes cerita dulu !! *hehehe* okey,, sebenarnye hero kesayangan Cik Biru tu adalah kucing Cik Biru,, name dye Jibam,, semalam kan Cik Biru post pasal birthday Cik Biru,, mase tengah  type tu tetibe dye datang nak main ngan Cik Biru,, pastu Cik Biru cakap la kat dye,,

"jibam,, hari nie birthday kite,, awak tak nak wish birthday kite ke ?"

" meowww,,"

"naty mase birthday jibam kite belikan jibam hadiah eh ? kite beli kan mainan untuk jibam,, tak lame dah,, 16 July nieyh birthday jibam,,"

"meoowwwwwwwww,,"

tadi mase baru balik sekolah,, Cik Biru baru nak masuk rumah,, tetibe Cik Biru terpandang ade bende dalam sangkar kucing kat tepi pintu tu,, tengoktengok jibam dah mati dalam tu,, selama nie Cik Biru tak pernah kurung kucing dalam sangkar,, sangkar tu cume untuk asing kan kucing yang sakit je,, so memang tak sangka yang jibam dah mati,, hmmm,, sedih sangat,, dah la twister pun dah mati,, then hari nie jibam pulak,, name jibam tu Cik Biru yang bagi sebab mase tu tak tau nak bagi name ape and kebetulan mase tu tengah tengok oh my english,, so letak name jibam,, hmm,, 

bile Cik Biru tanye mak Cik Biru kenape dye mati pun mak Cik Biru tak tau sebab dye mati sebelum mak Cik Biru balik,, mulemule mak Cik Biru ingat kan dye tengah tido,, pastu bile tengok balik tupenye dye dah mati dah,, and si adik pulak dok maenmaen dengan jibam,, so kteorang semua tak tau sebab ape dye mati,, sebab keadaan dye tak macam kene langgar kete,, so tak tau lah,,


sangat tak sangka yang semalam merupakan kali terakhir Cik Biru berborak dengan jibam,, sedih nye !!! skang nieyh kucing yang tinggal atuk grey, mama gedik and adik,, hope dorang akan kekal lame,, hmmm,, sayang dorang semua,, sayang jibam and twister jugak,,

#jibam and #twister