happy birthday,,
POSTED ON Thursday, 25 April 2013 AT Thursday, April 25, 2013 \\

hello kawan! hari nie Cik Biru nak cerita pasal birthday,, birthday sape ? birthday Cik Biru lah !! hehehe,, happy birthday to you~ happy birthday to you~ happy birthday to hayati ~ hayati ! happy birthday to you ~~ heheheh,, hari nie genap lah umur Cik Biru 16 tahun,, so skang nie Cik Biru nak cerita al kisah hari jadi Cik Biru untuk tahun nieyh,,

so pagipagi Cik Biru bangun semua orang macam buat tak tau je yang hari nie birthday Cik Biru,, sedih je,, pastu bile kakak Cik Biru bangun je,, Cik Biru pegi la kat dye cakap kat dye yang Cik Biru nak payung yang dye beli kat korea tu boleh ke tak ? sebab payung tu cantik and Cik Biru suke,, tapi kakak Cik Biru cakap "tak boleh ! tak boleh !" ouch ! saket nye hati nie,, sedih tau tak,, terus Cik Biru keluar dari bilik then nanges,,dah la dye tak ingat pun hari nie birthday Cik Biru,, selalunye kalau dye ade kelas pun dye akan text cakap happy birthday,, tapi hari nie dye dah start keje,, dye takde pun text cakap happy birthday,, pastu mase nak salam mak baru mak peluk and wish Cik Biru happy birthday,, rase cam nak nanges je,, ayah Cik Biru tu lagi la tak kan ingat langsung hari nie birthday Cik Biru,,sedih je,, tiap2 tahun dye la yang akan jadi orang terakhir yang akan wish Cik Biru sebab dye nampak cake,, kalau tak nampak cake takde maknenye dye nak wish,, tahun nie rase nye dah takde cake kot sebab kakak Cik Biru yang selalunye belikan cake,, tapi dye kan dah start keje,, so mane sempat nak beli cake,, so yeah,, itu baru kat rumah,,

now peristiwa kat sekolah pulak,, sampai je kat skolah,, Cik Biru terus carik Hanis sebab nak wish birthday dye and bagi hadiah jugak,, Cik Biru ade kembar,, heheh,, pastu kawankawan Cik Biru yang nampak Cik Biru terus wish Cik Biru happy birthday,, thank you korang,, pastu kiteorang gerak masuk kelas,, mase kat kelas kawankawan ramai yang wish kat Cik Biru,, awww ~ terharunye,, heheh,, then lepas waktu english terjumpe Reetha depan kelas dye,, dye wish birthday kite lah,, heheh,, reetha tu senior Cik Biru,, dye tu sangat baik dengan Cik Biru,, kiteorang memang rapat sejak kem tahan lasak tahun lepas,, then mase rehat ingat kan dorang akan nyanyi kan lagu birthday untuk Cik Biru dengan Hanis tapi dorang tak nyanyi pun,, hmm takpe lah,, pastu terjumpe theva,, dye cakap Sau mun carik Cik Biru mase rehat tadi,, ya allah,, sedihnye tak dapat jumpe Sau Mun,, Sau mun nie pun senior Cik Biru,, kawan kepada reetha tadi tu,, pastu mase subjek BM tadi tetibe shaz,kawan Cik Biru, pegi bisik kat cik Fatihah something,, lepas tu tetibe je semua orang nyanyi lagu birthday untuk Cik Biru,, awww~ sweetnye korang,, thank you sangat,, thank you amy sebab plan kan semua nie,, then mase balik jumpe azureen kat kelas dye,, dye nyanyi kan lagu birthday lagi,, pastu mase keluar sekolah jumpe mimi kat bus stop,, baru la dapat cakap ngan dye,, dye pun wish birthday Cik Biru,, okey habes part kat skolah,, eehhhh ! jap ! jap ! belum habes lagi,, tertinggal satu part,, Cik Fatimah which is cikgu kesayangan Cik Biru bagi Cik Biru chocolate Cad bury,, wah sedap nye~ heheh,, thank you cikgu,,

okey,, now nak cite pasal semalam mase KRS,, mase meeting KRS semalam tak ramai yang datang sebab ramai yang pegi tengok drama Lion and the Jewel kat dalam dewan sekolah,, then mase kat meeting KRS tu,, kak syia which is our president,, suruh siap kan orientation dorang,, then Cik Biru pegi la duduk ngan sau mun and reetha kat belakang bincang pasal rumah hijau punya stuff,, heheh,, adelah,, okey then mase dah habes meeting je,, tetibe kak syia cakap nak nyanyikan lagu birthday untuk Cik Biru,, ya allah,, terharu nye,, rase cam nak nanges je,, terima kasih banyakbanyak lah korang semua,, thank you pn saadah,, heheh,, 

then tadi dapat phone call daripada aqilah and izzati,, wah tak sangka,, jauhjauh pun sempat lagi nak call,, hehehe,, sayang korang,,

okey lah,, kepada sesape yang wish birthday Cik Biru tak kira la secara depandepan or twitter or facebook,, terima kasih banyakbanyak,, Cik Biru hargai sangat,, walaupun sedih tak jumpe sau mun hari nieyh,, walaupun dah penat carik dye mase balik,,hmm,, xpelah,, life must go on,, and boleh pulak eqa lupe birthday Cik Biru kan,, hmm,, yela,, sape la kite nie kan ? *sedih jap* okey lah,, nak cerita pasal tu je,, k bye,, hehehe,,sayang korang semua,,

                                   

kan bagus dapat birthday present jumpe hairul and izzue islam,,, hmmm,,