jyeahh !! emerald green menang !!
POSTED ON Sunday, 3 March 2013 AT Sunday, March 03, 2013 \\


hello bloggers and readers,, okey hari nie Cik Biru nak bercerita pasal ape eh ? tengok tajuk tu,, "jyeahh !! Emerald green menang !! menang ape ? nie sape emerald green ? 

oraitt,, nie yang cerita nie,, okey kat sekolah Cik Biru semalam ade roadrun,, wah best nye !! heheh alahh,, Cik Biru tak lari pun,, sebab Cik Biru kan QM so Cik Biru bertugas je,, excited jugak la nak bertugas semalam,, sebab semalam first time Cik Biru bertugas kat bahagian base,, heheh,, excited gile tengok dorang semua bersemangat nak lari,, huhuh,, okey pastu semalam ade lori milo datang,, dye bagi milo kat student la,, Cik Biru sebagai orang yang bertanggungjawab,, Cik Biru pun jaga la laluan beratur untuk amek milo tu,, sebab milo tu betul2 sebelah laluan orang yang nak lari ke penamat,, 

pastu yang tak best nye kat situ,, dorang semua tak nak dengar cakap,, lagi2 ade 2 orang budak form 3 nie kurang ajar dengan Cik Biru and kawan Cik Biru mimi,, dalam hati nie rase nak tampar je mulut budak kurang ajar tu,, masalah betul,, tp satu part je yang best,, kiteorang QM nie boleh menghalau pengawas yang menyebok jugak kat situ,, hahahah,,

okey then bile dah lari2 tu,, bermule lah upacara penyampaian hadiah,, okey nak tau tak sape menang ?? EMERALD GREEN lah menang !! Cik Biru punye rumah sukan lah tu,, hehe,, bangga jap ! hehehe,, so yeahh,, so congrats ye kepada semua Emerald Green,, 

that's my dream,, nak emerald green menang,, and my dream comes true,,

saye nak jumpe hairul !!!
#gambar tak clear,,