aku sayang kau,,
POSTED ON Saturday, 23 February 2013 AT Saturday, February 23, 2013 \\

selamat malam semua,, hai aqilah,, aku harap kau bace nieyh,, boleh tak kalau kau tak pegi? Aku tak boleh la kalau takde kau,, bile gaduh ngan kau pun aku dah rase bersalah and takut kehilangan kau,, ape lagi nak biarkan kau pegi Langkawi tu ? oh pliss,, aku sangat sayang kan kau,, aku anggap kau kakak aku tau,, 

mase mulemulekite berbaik lepas gaduh hari tu kan,, aku takut satu hari nanti kau akan tinggalkan aku,, sebab kau selalu cakap yang kau akan pindah sekolah this year,, haihhh,, aku takut sangat nak dengar perkara tu daripada mulut kau,, kalau aku ade kuasa hilang kan perkataan "pindah" tu,, dah lame aku hilang kan,, aku sedih tau,, kalau boleh aku nak ikut kau pegi langkawi tu,,

sebenarnye kan,, bile kau cakap nak pindah nak pindah kan,, aku pujuk mak aku bagi aku mohon vokasional,, aku nak pergi jauh jugak kalau kau nak pindah,, aku nak jauh dari semua orang,, tapi mak aku tak bagi,, aku tak leh nak buat pape,, 

dulu mase darjah 5 dengan 6 aku satu kelas dgn kau,, bile masuk form 1 aku harap sangat kite dapat masuk sri aman and satu kelas lagi,, tapi kite dapat kelas lainlain,, tapi aku tetap bersyukur kite dapat satu sekolah,, at least aku dapat jumpe kau setiap hari,, pastu aku tunggu setiap tahun supaya kite dapat kelas same,, tak malangnye,, tak dapat pun,, tahun nieyh baru kite dapat kelas same,, heheh,, aku happy sangat,,aku mulemule ingat nak duduk dengan kau dalam kelas,, tapi kau dah duduk dengan amy,, so terpakse lah aku redha,, aku nak cakap tapi aku takut kau tak nak,, sebab mase tu hubungan kite still dalam proses nak baik balik,, 

esok kau akan tinggalkan aku dan yang lain,, aku harap kau tak lupekan kiteorang terutama aku,, kalau kau lupe aku siap kau !! haha,, kau jaga diri tau kat sane,, take care eh,, jangan jadi pendiam kat sane,, carik kawan tau,, tapi jangan kawan dengan orang yang tak baik,, dah dapat kawan baru tu jangan lupekan aku lak,, aku sayang kau tau,, kalau free hujung minggu tu call la aku,, aku tunggu kau call aku tau,, jangan tinggal solat,, belajar rajinrajin,, aku harap kau suke la dengan ape yang kau akan belajar kat sane dan buat yang terbaik untuk exam,, 

love you babe ! jangan lupe call aku mase birthday aku,, aku nak dengar suare kau mase birthday aku nanti,, kalau tak,, aku taknak wish mase birthday kau tahun depan,, semalam sebelum kau balik aku ade peluk kau,, kalau kau perasan,, tu la first time kite peluk sejak kenal dah 6 tahun,, heheheh,, aku happy sangat,, call la aku,, bubbye qila,, aku harap aku dapat dengar suare kau sebelum kau pergi,,

hope persahabatan kite takkan putus sampai bilebile

#hairul comel la kat fear factor malam nieyh,, heheh
 
#edited