sri aman netball international open ~
POSTED ON Saturday, 17 November 2012 AT Saturday, November 17, 2012 \\
hey yoo !!! orait hari nie aku nak update pasal pertandingan netball yang sekolah aku anjurkan kat UM selama dua hari iaitu khamis dan jumaat lepas,, pertangdingan yang sangat best,, lagi best bile yang ade duty time aku ialah aku , mimi, adena and hanis,, hehehehe,, 
okay kite start cerita daripada hari khamis ye,,

hari khamis kiteorang mule berkumpul di sekolah pada jam 8 pagi ye,, tapi rase macam ade lagi sorang je yang tak cukup kat situ,, sape ye ? readers rase sape ? hmmm :/ ,, ruperupe nye cikgu yusof yang tak sampai lagi,, padahal dah pukul 8.30 dah,, cikgu yusof yang sepatutnye kene hantar kami ke UM,, tapi tibetibe dye cakap dye kene pegi jemput orang jap,, maksudnye kene pegi somewhere jap,, so kiteorang naik kereta mama Shila je,, mama Shila ajak gi makan kat mamak dekat tepi jalan tu,, so kiteorang pun ikut je la,, tibeitbe macam kenal je lelaki yang pakai baju merah dengan baju milo tu,, rupenye cikgu yusof and cikgu alias,, owh,, kene jemput orang ye,, hmmm yela cikgu,, then kiteorang makan kat sebelah meja cikgu,, terkezuutt cikgu ,,, hahahah sungguh lawak,, naseb baek cikgu rasuah kiteorang dengan milo ais and roti canai satu,, hahaha,, eh bukan rasuah belanja ye,, 

then bile dah sampai kat UM rupenye ramai lagi budak form 4 yang bertugas jugak,, ade fyra, alia, and kengkawan fyra yang aku tak tau name dorang tapi kiteorang rapat,, so kiteorang just "kau aku" je,, heheheh,, then permainan pun bermula sampai ke pukul 5 lebih,, then balik terus mandi and dinner ~ lepas tu kiteorang lepak kat bilik,, lepas isyak tu agak bosan kat dalam bilik,, kiteorang pun lepak la kat bawah,, kat entrance,, mase kat situ kiteorang asyik gelakgelak je,, pastu kiteorang pun kirim la mcd kat cik Nadia and coach netball sri aman tu,, then kiteorang tunggu punye tunggu ~ pukul 11.30 baru mcd sampai,, kiteorang pun makan la mcd kat dalam bilik,, sambil makan tu kiteorang ade la jugak bergossip and melawaklawak dalm bilik tu,, lagilagi bile ade maisarah,, lagi la kuat kiteorang gelak,, huhuhu ~ pastu kiteorang buat video yang kiteoramg tengah makan mcd,, jeles nani,, hehehe ~ then lepas makan tu ingat kan kiteorang akan rase mengantuk,, tapi lagi hyper adelah,, sampai ke pukul 1 kiteorang bergelak ketawa,, then kiteorang pun mule menutup kan mata masingmasing,, tapi still semua takleh nak tidor,, so aku pun call la nani nak bedtime story,, then dye cite pasal Rapunzel,, aku dah on-off-on-off dah,, dye letak pone je terus tebangun balik sebab bunyi "ting-tong",, hahaahah,, then akhirnye terlelap jugak,, itu pun tak lena tidor,, ouh lupe nak cite yang kiteorang dapat minum milo la,, heheheh,,



jumaat 16-11-12 kiteorang bangung pukul 5.30 and siapsiap,, kiteorang tunggu kat bawah pukul 6.45 pagi,, then kteorang borakborak,, gelakgelak,, then pukul 7.30 kiteorang gerak pegi pusat sukan naek bas kolej,, wahh ~ best nye,, rase cam dah blaja kat universiti lak,, mueheheheh,, pastu kiteorang start la tugas kiteorang macam hari khamis,, pastu sempat lagi kiteorang ber-selca mase orang semua pegi solat jumaat,, muehehehe,, 





rempitzz doh,, hahahaha,, then ade anak puan Sofia,, namye dye damia,, a.k.a kakak falah jugak lah,, seronok maen dengan dye,, hehehe,, dye comel tau,, suare pun sedap,, ade harapan nak jadi penyanyi nieyh,, haahahahaha,, pastu tetibe je datang kat aku "akak~ *paut tangan aku* boleh tak akak jadi kakak angkat saye ?" "boleh*senyum*" "terima kasih" ,,, so nieyh la adek angkat saye yang comel tu,,









comel tak dye,, macam aku jugakj lah comel dye kan,, mueheheh,, okay now sambung balik dengan netball,, so skolah aku dapat tempat keempat,, hmmm,, agak sedih jugak,, tapi ape boleh buat kan ? redha jelah,, so aku akan bagi siket gambar time netball semalam and then nak chow,, 







so ini lah team skolah aku,, Sri Aman,, its okay its alright,, come on SA fight ! fight ! fight ! so yeahh,, then kiteorang makan petang siket,, makan terakhir sebelum kite semua berpisah and balik,, hmmm,, 




so itu je,,, okay bubbye ~ terima kasih ye sebab sudi ape yang hayati mengarut nieyh ye,, 
heheheh,, bubbye~


*ambik berkat pemenang,, heheheh*