last outing ~ maybe ?
POSTED ON Monday, 19 November 2012 AT Monday, November 19, 2012 \\
hellooo ~ korang semua buat ape tu ? hari nie Cik Biru nak cerita pasal outing hari nieyh,, sebenarnye aouting hari tak dirancang pun,, tibetibe je bangun tadi and kakak Cik Biru cakap pegi mandi nak gi tengok wayang hari nie,, so Cik Biru pun pegi la siapsiap,, bile dah sampai kat Mid Valley Cik Biru pegi beli Ochado and kakak pegi beli tiket wayang,, pastu bile tengah on the way nak pegi tempat wayang tibetibe je ternampak dua orang kekasih nieyh baru turun dari escalator.. nak tau tak sape yang Cik Biru jumpe ?? sape ? sape ? hehhehe,, kite jumpe Shila Amzah and Sharnaaz Ahmad lah,, hehehe,, kak Shila punye kucing pun comel je,, tak sangka yang kak Shila pun suke kucing,, hensem nye abang Sharnaaz tu,, kak Shila Amzah pun nampak comel je bile pakai tudung lilit lilit tu,, memang sepadan betul,, lepas beli tiket wayang je Cik Biru terus pegi pet shop sebab tau yang dorang memang pegi pet shop,, dah bawak kucing tu mesty la nak gi pet shop kan,, tak kan la nak gi kedai baju lak,, pastu mase kat luar pet shop tu tengok je dorang,, heheh,, dah macam stalker lak,, maaf ye Cik Biru bukan nye macam tu,, Cik Biru cume tengah pikir sama ada nak pegi tegur dorang ke tidak,, sebab Cik Biru segan,, hehehehe,, then ikut je dorang dari jauh,, hahahahahaha,,, okay sorry ye kak shila and abang sharnaaz,, sorry sangatsangat,, pastu bile tengok dorang dah masuk lift terus rase cam nak kejar dorang balik,,, AAARRGGHHHHH !!! rugi nye !!! and teringin nak pegang kucing dye,, hmmm,, xpe lah Cik Biru,, laen kali jelah,, 

okay lepas dorang balik tu,, ade lagi setengah jam sebelum movie start,, hmmm,, pastu Cik Biru dah tak tau nak gi mane so pegi lah ke arcade,, sensorang je,, takde kawan langsung,, hmmm :( then maen la racing,, and tembaktembak,, boring sangat sebab sorangsorang je,, pastu dah pukul 12 Cik Biru pun keluar dari arcade and pegi beli Chatime,, pastu bile masuk kat wayang,, eh jap betul ke nieyh ? asal macam siket je orang ? pastu Cik Biru cari lah seat yang telah dipilih oleh kakak Cik Biru,, ya allah !! punye lah seat depandepan yang dia pilih,, terpaksa lah mendongak kan kepala,, dah la tak ramai orang dalam tu,, ada la dalam 20 orang je,, cube teka cite ape yang Cik Biru tengok,, teka la,, teka la,, heheheh,, Cik Biru tengok cite AJIBOY,, best la jugak cite tu,, then lepas tengok wayang je terus rush pegi toilet,, perghh !!! memang dah tak tahan giler dah,, pastu pegi arcade balik and habes kan rm10 jap,,

lepas tu pegi makan jap ngan kakak and cousin,, lepas makan je kakak Cik Biru terus pegi lepak somewhere,, Cik Biru and cousin lak pegi arcade and maen racing and tembaktembak,, hehehe,, pastu nak habeskan lagi dua token,, ingat nak maen menarinari,, tapi akakakak tu cam taknak berhenti maen je,, tau la dah pro maen tu,, tapi pikir la orang laen jugak,, huhh !! so pegi la maen menarinari yang lagi satu tu,, yang tu tak payah step kaki,, just maen hayunhayun kan tangan je,, mulemule tak paham,, lamelame baru tau,, hehehe,,, adela dalam rm50 duet habes kat arcade je,, hahahaha




so nieyh la yang Cik Biru maen bersama cousin kat arcade tu,, heheheh,, then kiteorang balik lah kan ape lagi nak buat,, duet pun dah habes,, hmmm,, dah tu je cite Cik Biru,, terima kaseh sebab sudi bace ape yang Cik Biru merepek nieyh,,

#tibetibe je terase nak nak gune panggilan Cik Biru,, tak nak lah pakai "aku kau or saye awak" lagi dah,,,