keluarga bahagia~
POSTED ON Friday, 23 November 2012 AT Friday, November 23, 2012 \\
hey uolls ~ nie Cik Biru nak cerita pasal gambar yang Cik Biru amek bersama keluarga,, tapi tak semua la yang ade,, hmmm,, yang ade cume kakak mak and abang,,



*dari kiri - abang, mak, kakak and Cik Biru
gambar yang atas tu tangkap pakai phone Cik Biru,, so cam gelap and buruk sket,, gambar yang bawah tu cameraman yang amek,, then dye dah edit kasi lawa punye,, hahaha,, kalau korang perasan,, kulit abang Cik Biru tu gelap tau sebenarnye,, tapi bile dah di edit,, cerah betul kulit dye,, and hensem seyh,, tergoda pulak dengan abang sendiri,, ahahah xde lah,, gurau jer,, chop ! sebenarnye nie kakak Cik Biru yang convo bukan mak Cik Biru ye,, dye saje je pakai baju tu,, hehehehe,,


okay nie gambar yang sebenarnye,, kalau korang nak tau sebenar nye kami bertiga kat belakang tu same tinggi je,, tapi abang Cik Biru tu dye kene berdiri atas ape bende entah,, sampai dua lapis tau,, hahahah,,lepas tu Cik biru amek gambar sorang pulak,, hehehe,, saje je,, ngadangada jap,, heheheeh


comel tak Cik Biru,, *masuk bakul angkat sendiri nampak* hehehehe okay lah tuje Cik biru nak cite,, kay bye nak gerak gi balik kampung,, bye ~