dinner with le family
POSTED ON Tuesday, 20 November 2012 AT Tuesday, November 20, 2012 \\
hey yooo !! orait ! hari nieyh Cik Biru nak bercerita pasal dinner semalam,, semalam Cik Biru pegi dinner kat KL dengan family,, and apik,, alaahh,, ayah Cik Biru tu memang macam tu,, kalau si apik tu takde kat rumah Cik Biru nieyh,, takde makne nye lah dye nak bawak kiteorang pegi makan kat KL,, hmmm,, bayangkan lah dah lame giler kiteorang tak gi makan kat KL tu,, tibetibe je semalam suruh siap and lepas maghrib gerak gi KL,, ahhh ! lantak lah dye ! okay ! semalam dinner best la jugak,, dapat makan sate daging fabret kat situ,, sate dye sedap giler,, korang pun patut try tau,, hmmm,, tengok nieyh,,


ya allah !! sedap nye,, sate nieyh tak pakai kuah kacang macam yang sate ayah Cik Biru jual,, dye guna kuah ape ntah,, tapi sedap ! sedap sangat ! dah lame tak gi dinner ngan family macam nieyh,, 





harapharap dapat makan macam nieyh lagi dengan family,, =D