awesome day - 12-11-12
POSTED ON Wednesday, 14 November 2012 AT Wednesday, November 14, 2012 \\
 12-11-12 such a nice date,, hehehe... hari yang awesome adalah perkataan yang tepat untuk menggambarkan tarikh nieyh,, hari tu aku gi outing ngan mereka ini lah,, 


ouh,, ade lagi sorang,, sara hafiza,, sebenarnyekan,, dorang cakap pukul 12 dah ade kat depan Mcd,, aku pun keluar lah rumah pukul 10.30 pagi,, yela,, ingat nak jenjalan dulu ngan kak ngah,, then aku ngan kak ngah pegi la breakfast dulu kat food court kat jusco,, then kiteorang pegi ke looney toons,, mase kat looney toons tu ingat nak belikan hadiah for birthday kak ngah tapi xde pulak doraemon yang dye nak,, hmmm,, then kiteorang beli specs and chopstick,, kiteorang beli couple things je,, then kiteorang pegi jenjalan lagi sampai kat bonita nampak handbag lawa siottt ,, rm30 je,, then orang tu tunjuk handbag yang laen,, pun cantek jugak,, ade sales,, kiteorang pun beli la 2 handbag for rm 96 je,, handbag tu untuk mak,, hari tu birthday mak tak belikan apeape hadiah pun,, dah la terlupe pasal birthday dye,, ape punye anak la aku nieyh,,, haihh,,, then kiteorang roundround dalam bonita tu lagi,, ternampak ade jual specs jugak,, and ade discount 70%,, woii !! giler ke ape ? harga lepas discount rm 9 je,, aku pun beli la satu kak ngah satu,, hehehe,, 

then jalan punye jalan dah pukul 1,, aku pun jalan la ke mcd,, tengoktengok qila takde kat situ,, maybe dye pegi jenjalan jap kot,, aku pun dok la kat stickhouse ngan kak ngah makan ice cream,, sedap ! bile nak dekat pukul 2 tu tengok dorg tak sampai2 lagi ingat nak gi skate jap,, tengah beratur nak beli tiket tibe2 je qila call cakap dye dah sampai kat mcd,, haiyooo~ tak dapat nak skate,, pastu serentak semua sampai kecuali safi,, dye kate dye dah on the way,, hmmm,, so this is the first picture yang aku amek ngan qila,, oh salah mak qila yang amek kan,,


 so kteorang pegi makan dulu sebab si nurul, sara and syareana blom makan lagi,, aku ngan qila just teman jer,, sebab kiteorang dah makan kan,, hmm,, kiteorang pun segan nak duduk je kat kedai makan tu,, so kiteorang pun decide nak beli air yang paling murah,, punye la dari atas sampai bawah kiteorang tengok,, skali air yang paling murah cume R.O water,,, hahahahha,, okay,, baek aku mintak skyjuice je,, ehhehehe,, aku dengan qila end up mintak air sirap bandung for qila and ice lemon tea for meh ~  heheheh ~ then kiteorang ber-selca la kat situ guna phone sara,, hehehe,, 

then kiteorang pun bergegaslah ke mcd balik sebab safi dah sampai,, tibetibe je ade pengumuman " mak qila sesat ye " hahaha,, boleh pulak sesat,, tp tak mengaku pulak tu dye sesat,,then bile mak qila dah sampai kat mcd kiteorang pun dengan pantas nye ke toilet dulu ye,, sebab aku memang dah tak tahan nak terkencing dah,, then kiteorang pergi arcade untuk berlumba haram ye,, kiteroang maen racing car,, seperti biase,, semua machine kereta tu kiteorang pegang,, hahaha,, best giler race,, lagi best si qila tu,,, race pakai baju labuh,, haaaa~~ kelas kau maria ~ hahahahah,, then kiteorang berdansa di atas papan dansa tu ye,, aku la tu yang paling over,, hahahah,,


haaaaaaaaaaaaaaaaa~~ kau tengok tu,, kelas kau hayati ~ hahaha,, then dah 3.45 tu kiteorang pun blah lah pegi beli popcorn sebab nak tengok movie,, hehehe,, movie ape ? rahsia lah,, mase beli popcorn tu punye la nak cepat sampai popcorn nurul tertumpah,, haaa~~ hambek kau,, berterabur atas lantai tu,, buat malu je,, kiteorang punye la rushing masuk dalam wayang tu,, hahaha,, aku dok berdua je dengan qila,, safi,nurul and sara dok kat hujung,, terpaksa berpisah sebab dah takde tempat kat blakang tu,, hmmm,, nak tua movei ape kiteorang tengok ? cerita Istanbul Aku Datang,, alaaa,, yang lisa surihani,, tomok,, and beto khusyairi berlakon tu.,,,ya allah ~~ tu la cerita paling best aku pernah tengok,, sumpah best gile,, 


then lepas tengok movie terus rush pegi chatime sebab kak ngah tunggu kat situ,, tapi sebelum tu pegi toilet dulu,, before keluar tu kiteorang hugginghugging dulu,, yela,, lepas nieyh dah tak jumpe dah,, then kiteorang amek gambar dulu before balik,,



nieyh je gambar yang aku amek ngan qila,, lagi satu yang kat atas sekali tu,, alaaaa,,, gambar yang mulemule aku post tadi,, hmm, yang tu je,, qilaaa !!! jom outing lagi  !! rindu lah ngan qila,, siyes rindu,, haihhh,, harap2 lepas nieyh kite dapat jumpe lagi eh ? kite jumpe kat skolah lah kan,, ape lah,, Kay bubbye,, thanx sudi bace celoteh hayati yang gile nieyh,,,