aigoooo ~~~
POSTED ON Wednesday, 14 November 2012 AT Wednesday, November 14, 2012 \\
aaaiggooooo ~~ dah bersarang dah blog nieyh,, aiyooo,, lame nye tak update,, *hufff hufff * 
perghh,, penuh dengan spider web,, 
hey uollss ~ dah lame tak jumpe kan ?? hehehe,, yelah asyik malas je nak update blog nieyh,,                    tapi skang neiyh terase nak mule ber-blogging balik,,  hehehehe,,, yela ~ sknag nieyh kan dah start cuti skolah so drpd aku tanam anggur kat balakng umah tu baek aku start blogging balik kan ? so yeahhh ~~ so korang ape cite cuti skolah nieyh ? tak pegi bercuti ke ? untung la kan dapat gi holiday ngan family gi manemane,, aku nieyh,, dok umah je,, takpun tolong abah kat kedai,, takpe lah,, menolong ibu bapa tu kan amalan mulia ~ wohooo ~ hehehe,, so aku sengaja mem-busy kan diri aku ke sekolah tolong cikgucikgu and pegi manemane camp yang skolah buat,, so yeah ~ muke aku nieyh mmg muke camp,, so jangan tanye lah kenape asyik nampak muke aku kat camp,, hehehehe ~~ memang kat dahi aku nie dah ade cop "muke camp" hahahahah,,, 

so yeah ~ sebelum start cuti skolah tu aku ade lah meng - join kan diri aku nieyh pegi camp kat melaka,, dengan kawan2 aku yang laen,, semua ade,, mimi, qila, qiqi, amy, naza, nani, nurul, sara hafiza, safi, alya, izzati maisarah and beberape orang lagi,, penguhuluwati kite ialah,,,,, jengjengjeng,,,, MIMI ,,, hehehehe ~ ~ macammacam name panggilan untuk mimi,, bonda, mak, mama, mummy lah,, hahahha,,, mimi awesome sangat,, 


haaaa~~ comel tak bonda kami yang tersayang,, hahahaha,,, bonda yang ter-awesome pernah aku ade(selain mak aku ye),, kiteorang have fun giler kat sane,, macammacam yang kiteorang buat,, antaranye lah kan,,


haaaa ~~ nampak tak ape yang cikgu kiteorang yang comel tu pegang ape ? tu B-E-L-U-T name dye ,,, belut,, yes,, benda yang sangat geli orang nak pegang,, tapi ape aku kesah kan ? kat rumah aku lagi berlambak belut yang lagi besar daripada nieyh,, tapi malang nye semuanye dah selamat masuk dalam perut mak ngan abah,, aiyooo dah tak lalu nak makan belut skang nieyh,, tapi pegang tak geli la,, mase buat aktiviti nieyh kau ade menangis jugak,,, ooopppsss !! menangis buakan sebab takut nak pegang ye,, tapi sebab bengang ngan sorang budak group aku nieyh sebab takut sangat nak pegang,, last2 group kiteorang je yang tak dapat nak selesaikan mission tu,, haihhh,, ape boleh buat,, kan,, hmm 


hah ! nampak tak ape yang aku dok kopak kan tu ? tu namenye kelapa tua ye,, kiteorang kene kopek kulit kelapa tu,, buang semua sabut tu,, tanpa menggunakan apeape peralatan ye harap maklum,, sampaikan pakcik tu cakap " orang gile je buat keje macam nieyh" hahahah,,,dan akhirnye berjaya jugak,, woww,, hebat betul,, heheheh,,, lagi ape yang kiteorang buat eh ? hmmm *pikirpikir*






oh yea ~ kiteorang maen aktiviti kampung,, antaranya nie lah,, terompah gergasi,, ade tarik upih,, baling tin*semangat je baling selipar tu lastlast kalah jugak),, hmm then pegi sawah,,, best giler kat sawah,, walaupun tengah panas tapi kiteorang tetap pegi jugak,, sebab ramai yang teringin nak pegi,, tapi aku tak kesah pun,,sebab kat kampung indon,, keliling rumah tu sawah,, so anytime boleh pegi,, hahaha,,,  


korang rase ape yang mimi dengan hani perah tu ? memang busuk giler lah bende tu ? korang rase ape ? *angkat kening macam ziana zain* itu lah getah skrub yang dah beku,, ya allah ~ bau dye hanya allah yang tau,, macam mane lah nenek tu boleh tahan dengan bau getah nieyh ? hmm,, mmg rase nak muntah je,, lepas tu kiteorang pegi bandar raya melaka,, wohoooo!!! best giler kot,, kat sane kiteorang berpecah,, entah manemane kiteorang pegi,, aku jalan dengan safi, nurul, nani and alya,, pastu kiteorang pegi la kat mahkota parade,, ruperupenye dorang tengah berlumba haram kat situ ye,, ya allah,, tak padan dengan pakai baju sekolah nye,, hahahaha,, so ape lagi ? join lah kan,, then aku gi maen bowling ngan safi and alya,, mai dengan nani lak tengok je kiteorang maen,, hhuhuhu,,, best giler,, dah lame tak maen kan,, lepas tu kiteorang pegi naek river cruise,,boring doh naek tu,, yang best nye dapat tengok lukisanlukisan kat dinding sepanjang sungai tu,, cantek giler kot,,


nieyh lah budakbudak yang jakun naek river cruise,, huhhh,, memekak je keje,, skali bising tak boleh tutup terus mulut tu,, then kiteorang nampak ade pirate park kat situ,, aku teringin nak naek,, tapi memandang kan tengah tak berapa nak sehat time tu,,so aku pun duduk la kat blakang je,, 


untung la sape yang naek,, teringin nak naek uh,, hmmm,, takpe lah,, redha jelah,, lepas maen binatang nieyh kiteorang pun balik lah,, penat kot,, sampai dorm terus je *Zzzzzzzzz*,, hahahahah,, penat sangat agaknye,, ape yang menjadikan camp nieyh lebih sempurna adalah dengan kehadiran mereka ini,, ya allah mereka nieyh sangat awesome,,,




comel kan dorang nieyh,, terutama yang dok sembunyi kat tengahtengah sawah tu,, hahah,, tu name dye cikgu fahmi,, dye memang awesome giler,, hmmm,, rindu la kat cikgu fahmi,, cikgu mus,, cikgu farah,, cikgu shida and cikgu alwi,, hope dapat gi camp ngan dorang lagi,, heheheh,,, 

okay saye dah melalut ye,, sorry,, terima kasih terana sudi bace,, hehehe,,